Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby stracić
nadmierne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najlepiej serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Niezbędne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze sycą oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie tuczy. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jadać
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna skonsumować
każda pani, aby
rewelacyjnie
strawić i poprawić własny metabolizm.
Smakowite jedzenie
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające meridia 15

tanie tabletki na odchudzanie bez recepty